Hils på vårt nyeste medlem i Metro-familien!

Nå har Nikolai (21) fra Vestby endelig ankommet Radio Metro.

– Da var jeg her, i selveste hovedstaden! Det å flytte fra Vestby, stedet kjent for Outlet og gjennomkjøring, til Oslo er en stor men også nyttig forandring! Jeg er vandt med landeveier og skog rundt hvert hjørne, men nå må jeg innstille hodet mitt på busstider, trikke-ruter og kjøpesentre. Jeg er klar for storbyen, er storbyen klar for meg?

Foto: Mina Theimann, Metro Sounds

Nikolai har alltid hatt en lidenskap for lyd, formidling og medier, og etter videregående innså han at jobben som best kunne by på dette, var radio.

– Jeg har alltid vært en pratsom person, og som ung fikk jeg høre nærmest ukentlig at jeg hadde en god radiostemme! Senere i livet fant jeg ut at radioteknikk og stemmebruk er noe jeg brenner for. Dette fikk meg til å drømme om å jobbe i radio, og nå har dagen endelig kommet!

– Det å velge en favorittlåt er vanskelig. Jeg hører som regel på mye forskjellig, både vestlig og østlig musikk. Hvis jeg skal velge en spesifikk låt så må det nok bli «Highway Star» av Deep Purple. Den får blodet til å pumpe!


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.