Hils på vårt nyeste medlem i Metro-familien!

Troy Langaas18. august 20222min0
MicrosoftTeams-image

Nå har Nikolai (21) fra Vestby endelig ankommet Radio Metro.

– Da var jeg her, i selveste hovedstaden! Det å flytte fra Vestby, stedet kjent for Outlet og gjennomkjøring, til Oslo er en stor men også nyttig forandring! Jeg er vandt med landeveier og skog rundt hvert hjørne, men nå må jeg innstille hodet mitt på busstider, trikke-ruter og kjøpesentre. Jeg er klar for storbyen, er storbyen klar for meg?

Foto: Mina Theimann, Radio Metro

Nikolai har alltid hatt en lidenskap for lyd, formidling og medier, og etter videregående innså han at jobben som best kunne by på dette, var radio.

– Jeg har alltid vært en pratsom person, og som ung fikk jeg høre nærmest ukentlig at jeg hadde en god radiostemme! Senere i livet fant jeg ut at radioteknikk og stemmebruk er noe jeg brenner for. Dette fikk meg til å drømme om å jobbe i radio, og nå har dagen endelig kommet!

– Det å velge en favorittlåt er vanskelig. Jeg hører som regel på mye forskjellig, både vestlig og østlig musikk. Hvis jeg skal velge en spesifikk låt så må det nok bli «Highway Star» av Deep Purple. Den får blodet til å pumpe!

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.