Her kommer vårt nyeste medlem!
Troy Langaas er det nye medlemmet hos Radio Metro. Foto: Johannes Grindheim Ølfernes

Troy Langaas17. august 20212min0
Troy Langaas Forsidebilde Portrett

Radio Metro har i dag fått ett nytt medlem i redaksjonen, nemlig svelvikingen Troy Langaas.

– Ja, Svelvik ja byen kjent for Lalla Karlsen og moreller fra Berlegård. Svelvik er vel nå en del av Drammen kommune, så det gjør vel meg egentlig til en Drammenser. Men nå har jeg pakket med meg morellene og smilet til den store store byen, nemlig hovedstaden.

For Troy har alltid hatt en drøm å jobbe innenfor radio.

– Jeg fikk drømmen om å jobbe i radio en dag på barneskolen faktisk. Da en jente sa til meg: «Troy du har en så sykt tegneseriestemme, du burde jobbe med radio eller noe der du bruker stemmen din». Så da har jeg bare fulgt den veien siden.

Mann som står midt i en gate.
-Folk sier at jeg er veldig fotogen, men jeg har mine tvil. Foto: Johannes Grindheim Ølfernes

– Å velge en favoritt låt er både lett og vanskelig for meg fordi jeg baserer sjanger på humøret mitt, men jeg har jo en sang jeg alltid kan gå til uansett hva jeg føler eller vill og det er jo så klart «Ambitions» – Donkeyboy

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.