Her er Heges julefavoritter

– Det er så mange fine, sier hun. Til tross for hennes mange timer i radiostudio i desember måned blir Hege aldri lei julemusikk.

 

Hør Hege på Radio Metro hver formiddag i desember. Her fra da hun møtte daværende statsminister Erna Solberg sammen med kollega Markus Vangen.

Her er gladlaksen fra Siggerud sine julefavoritter:

1. «Driving Home for Christmas» – Chris Rea

– Dette er jo en favoritt for mange, med god grunn. Når denne kommer på i bilen så smiler jeg og blir varm i hjerte uansett hvor mye julestress som venter meg utenfor bilen. Denne oser doggete bil full av familie, pepperkakesmuler og ny-skrella klementin.

2. «White Christmas» – Bing Crosby

– Dette er den mest julete låta jeg vet om. Den må på når pinnekjøttet er klart, stua er ferdig pynta og vi bare venter på gjestene. Det er uansett bare den jeg rekker. Så da er det 3 minutter med lykke.

3. «Jingle Bell Rock» – Bobby Helms

– Jeg elsket Hjemme alene da den kom på kino. Og jeg elsker den fortsatt. «Jingle Bell Rock» dukker opp i filmen jeg så første gang som 17-åring og drømte litt om jul hjemme alene.

Delta i vår julekalender?  Du kan vinne gavekort fra Extra. Send sms GAVE  til 2030. Så er du med i trekningen. 


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.