Her er Heges julefavoritter

Radio Metro9. desember 20222min0
Hege Tepstad

– Det er så mange fine, sier hun. Til tross for hennes mange timer i radiostudio i desember måned blir Hege aldri lei julemusikk.

Her er gladlaksen fra Siggerud sine julefavoritter:

1. «Driving Home for Christmas» – Chris Rea

– Dette er jo en favoritt for mange, med god grunn. Når denne kommer på i bilen så smiler jeg og blir varm i hjerte uansett hvor mye julestress som venter meg utenfor bilen. Denne oser doggete bil full av familie, pepperkakesmuler og ny-skrella klementin.

2. «White Christmas» – Bing Crosby

– Dette er den mest julete låta jeg vet om. Den må på når pinnekjøttet er klart, stua er ferdig pynta og vi bare venter på gjestene. Det er uansett bare den jeg rekker. Så da er det 3 minutter med lykke.

3. «Jingle Bell Rock» – Bobby Helms

– Jeg elsket Hjemme alene da den kom på kino. Og jeg elsker den fortsatt. «Jingle Bell Rock» dukker opp i filmen jeg så første gang som 17-åring og drømte litt om jul hjemme alene.

 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.