Her er artistene i «Hver gang vi møtes»

Radio Metro31. august 20213min0
3b12cd86-c7b9-4fec-ac8f-3bdcb637ff05

Maj Britt Andersen, Myra, Anna of the North, Øystein Greni, Jarle Bernhoft, TIX, Arif og Stig Brenner. Disse åtte artistene skal gi oss magiske musikalske øyeblikk og gode historier i «Hver gang vi møtes» fra vakre Kjerringøy.

Som å komme hjem

Artistene har nå flyttet inn på «Hver gang vi møtes» sitt nye tilholdssted, Kvitbrygga, i Kjerringøy kommune nord for Bodø. For Jarle Bernhoft er det som å komme hjem.

– Å komme til Kjerringøy er som om å komme hjem. Jeg har trådd mine barne- og ungdoms sko her hver sommer siden min far er født og oppvokst her. Det er både sterkt og emosjonelt å komme tilbake og få være en del av «Hver gang vi møtes» på stedet jeg er så glad i, forteller Bernhoft i en pressemelding.

Benhoft. Foto: Vegard Breie/TV 2.

Artistene skal bo sammen i ti dager og innspillingen er allerede godt i gang. Omgitt av majestetiske fjell og vakker kystkultur skal de hylle hverandre med hver sine versjoner av de ulike låtene artistene er kjent for og dele historier fra sin karriere og sine liv.

Årets sesong av «Hver gang vi møtes» ble en stor suksess, med et snitt på 664.000 seere. Det er det høyeste seertallet for programmet siden 2017.

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen tror at innspillingen til 2022-sesongen fra vakre Kjerringøy, og årets artister, vil appellere til en bred målgruppe:

– Fantastisk natur og idylliske kysthistoriske omgivelser på Kjerringøy legger de beste rammene for produksjonen når vi nå går inn i sesong 12 av «Hver gang vi møtes». Med den nye Kvitbrygga på Kjerringøy som vindu og årets artister kommer dette til å bli magisk.

– Årets artister er en fin blanding mellom folkekjære artister og unge lovende artister og låtskrivere. Jeg er sikker på at tolkningene artistene gjør av hverandres låter vil overraske og appellere til en bred målgruppe, sier hun i en pressemelding.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.