– Helt umulig å ikke glede seg til siste sesong

Linda Holzerland30. august 20193min0
the affair 2

Pål Nordseth fra Filter Film & TV er tilbake med ferske streamingtips!

The Dark Crystal: Age of Resistance, Netflix

Age of Resistance er forhistorien til The Muppet Show-skaper Jim Hensons film fra 1982. Og den treffer på alle de riktige blinkene: En både skummel, morsom og bevegende fortelling formidlet gjennom praktfull, stemningsskapende animasjonsteknikk.

– Muligens har vi en ny fantasy-klassiker her! En serie som vil bli omtalt i samme åndedrag som Game of Thrones og Peter Jacksons Lord of the Rings-filmatiseringer.

– Det er ikke nødvendig å ha sett originalen for å nyte den 10 episoder lange serien. Men har du gjort det, vil du kjenne igjen planeten Thra, der godhjertede og naive alvevesener har underkastet seg de ondsinnede fugle-øglene kjent som «skeksiser».

– Denne serien er det en skam å «binge»! Den bør helles konsumeres i et så sakte tempo som mulig, som en flaske god årgangsvin der hver slurk må nytes til det fulle!

Se serien her

The Affair, HBO

– Dette mørke relasjonsdramaet åpnet knallsterkt i første sesong, tilbake i 2014. Den hadde et sterkt skuespillerensemble, en fengslende fortelling om et familieliv i oppløsning, og et smart fortellergrep der de samme scenene blir vist fra forskjellige synsvinkler.

– Etter det slet serien tidvis med å holde på min interesse. Avslutningen på den fjerde sesongen var imidlertid så sterk at den ble en snakkis, av årsaker som det er vanskelig å komme inn på uten å spoile. Den aller siste episoden brakte en genial tvist som får deg til å føle at alt er planlagt – helt fra starten av.

– Det gjør det helt umulig å ikke benke seg for den femte og aller siste sesongen.

Se serien her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.