– Helt absurd historie, sett med dagens øyne
Hugh Grant stars as British politician Jeremy Thorpe in the three-part BBC One miniseries, A Very English Scandal. It premieres in the U.S. on Amazon on June 29

Linda Holzerland7. september 20183min0
a-very-english-scandal-_final_15505959_15505942_rgb

Endelig står helgen for tur, og ettersom meteorologisk institutt har meldt om store mengder regn, hvorfor ikke nyte en kveld foran TV-en? Pål Nordseth fra Filter Film & TV gir deg sine beste anbefalinger.

Avengers, Netflix
Avengers
Superheltene som skal redde verden i Avengers (2012)

– Neste år vil Marvel-filmene forsvinne til Disneys egen strømmetjeneste, forklarer Nordseth. – Flere av filmene fra en av vår tids mest suksessfulle filmserier har nå blitt lagt ut denne uken, før de forsvinner for godt. Det gir deg mulighet til å få med deg filmene du ikke har sett, eller bare gjenoppleve dine favoritter. For de helt uinnvidde som bare er nysgjerrig, bør man starte med Avengers.

Filmen er den første i Marvel-universet hvor alle superheltene slår seg sammen, og ble rost av både kritikere og publikum. – Stikkord for filmen er Humor, action og datagenerert grafikk på steroider, avslutter Nordseth.

Se filmen her

A Very English Scandal, NRK
Hugh Grant a Very English Scandal
Hugh Grant i ‘A Very English Scandal’

A Very English Scandal er en BBC One-serie i tre deler. I hovedrollen finner vi Hugh Grant i som Jeremy Thorpe, politikeren som på 70-tallet la planer for å ta livet av en tidligere elsker, for å unngå å få sin seksuelle legning avslørt.

– Det er en helt absurd historie sett med 2018-øyne, men en desto mer lærerik og gripende tragedie, legger Nordseth til. – Den er vellaget, med all den utsøkte tidskoloritten som bare inspirerte britiske tv-serieskapere kan mobilisere!

Se serien her

For flere streamingtips fra Pål Nordseth, trykk her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.