Headsett på disko
Foto: Alf Otto Fagermo

Radio Metro18. mars 20191min0
silentdiscodansingkick
Silent disco er et klubbkonsept som faktisk strekker seg tilbake til midten av nittitallet. Det var på Glastonburyfestivalen i 1994 at festivalgjengere fikk muligheten til å lytte til musikk og fotball-VM uten at det forstyrret privatlivets fred for naboene rundt. Men selve begrepet ble ikke brukt skikkelig før midten av 2000-tallet. Denne helgen ble konseptet […]

Silent disco er et klubbkonsept som faktisk strekker seg tilbake til midten av nittitallet. Det var på Glastonburyfestivalen i 1994 at festivalgjengere fikk muligheten til å lytte til musikk og fotball-VM uten at det forstyrret privatlivets fred for naboene rundt. Men selve begrepet ble ikke brukt skikkelig før midten av 2000-tallet. Denne helgen ble konseptet prøvd ut i Grimstad og Kristiansand.

– Silent disco går ut på at det istedet for at det er høyttalere inne på utestedet, så er det headsett som hver gjest får utlevert der det går tre forskjellige spillelister med forskjellig musikkstil, og de som hører på samme spillelisten, hører på de i sanntid sammen. Og da viser headsettet hvilken farge de lytter til, forteller Sølve Bendiksen fra MultiEvent til Metro Sør.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.