Har ikke sonet karantene på åtte år

Radio Metro25. august 20193min0
Joackim Jørgensen Komplett Arena - Glenno

Damion Lowe har gjort det, Henrik Robstad har gjort det, samme med Afeez Aremu, Isaac Twum og Erlend Segberg. Og nå senest Martin Ramsland. Til sammen seks spillere hos Start har måttet sone karantene denne sesongen. Joackim Jørgensen er en av spillerne i stallen som skiller seg ut i motsatt retning. Han unngår gule kort. Vi må helt tilbake til 2011-sesongen for å finne en kamp han måtte stå over på grunn av gule kort.

– Hvis man prøver å klage mye på dommeren så blir han litt vandt til det og da er han litt snill tilbake etter hvert. Det er det hemmelige trikset mitt. Jeg klager på han hele tiden og hakker, og hakker, og så når jeg først får noe imot meg så får jeg liksom den tilgode da. Men ikke noe slemt, sier Jørgensen til Radio Metro Sørlandet.

Han synes likevel dommerne er litt for veike og at dem burde tillate litt mer.

– Fotball er en kontaktsport og da må man få lov til å komme nær hverandre uten at det skal være gule kort hele tiden, så jeg synes at dommerne kan sette en litt strengere linje når kampen starter enn at de ender opp med å dele ut fire til fem kort i snitt hver kamp, sier midtstopperen.

Martin Ramsland er altså den siste spilleren som må stå over en kamp i OBOS-ligaen på grunn av karantene etter å ha fått rødt kort i bortekampen mot Skeid på torsdag. Før avspark mot Raufoss er det fire spillere som må unngå gult kort for å ikke måtte stå over hjemmekampen mot Sogndal den 31. august.

Avspark i kveld er kl. 18:00 og du kan høre vårt magasin på FM, DAB og nettradio fra 16:00.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.