Håndtrykkene som skapte spørsmålstegn
(Foto: MPI/Getty Images)

Linda Holzerland27. april 20182min0
Elvis Presley og Richard Nixon - Radio Metro

På den koreanske halvøyen i dag 9.30 lokal tid utvekslet lederen av Nord-Korea og presidenten i Sør-Korea et historisk håndtrykk. Dette var uten tvil et historisk øyeblikk, men noen håndtrykk og håndhilsener blir ikke husket av positive grunner.

Richard Nixon og Elvis Presley sammen

Tidligere amerikansk president Richard Nixon, er en kontroversiell figur. Hans periode i det hvite hus var preget av kontroversielle uttalelser, og ikke minst Watergate-skandalen. Han var ikke kjent som en progressiv mann som var glad i nymotens kultur. Derfor har bildet av Nixon i et håndtrykk med Elvis Presley skapt mange spørsmålstegn. Presley skal ha møtt opp utenfor det hvite hus med en lapp, der han ba om å få møte presidenten.

Ryan Seacrest trying to high five a blind man.

American Idol-programleder Ryan Seacrest hadde en brøler på programmet da han prøvde å gi en high five til en blind person. Det endte opp med at han i en pinlig manøver griper armen hans og stiller den opp, klar til å ta i mot en high five. 

På den daværende statsministerens 40-årsdag, gikk Trond Giske foran hele pressen inn for en klem, men Jens Stoltenberg var veldig tydelig bare klar for ett håndtrykk. Dette førte til et to-siders oppslag i VG, og det gikk spekulasjoner om Stoltenberg ikke liker å klemme gutter. Partilederen nektet for dette, og forklarte til TV2 at han trodde Giske gikk inn for å hviske til han, og at han var uklar på hva han skulle gjøre.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.