– Han gjør det sabla godt!

Linda Holzerland30. november 20183min0
det som gøms i snø

Den første desemberhelgen er over oss, dagene blir mørkere, og kakao smaker best på denne tiden av året. Da er det deilig å hygge seg foran tv-skjermen. Pål Nordseth fra Filter Film & TV har tips til deg.

Skjult Av Snø, Viaplay
Skjult av Snø
‘Skjult Av Snø’, som tidligere i år gikk på TV-Norge, er klart for å streames forklarer Pål Nordseth

– En Viaplay Original, som du kanskje fikk med da den gikk på TVNorge tidligere i høst. Her får vi se komikergeniet Robert Gustafsson (Åpen post, TV 2-nøttene), i en seriøs dramarolle, og han gjør det sabla godt, utbryter Nordseth.

Gustafsson spiller Peter Wendell, en politimann som returnerer til jobben etter lengre tids sykmelding. Han får i oppdrag å lede Stockholms cold case-gruppe. Betjenten starter å nøste i en sak som viser seg å ha forgreininger langt inn i maktens korridorer og som trigger noe gammelt grums i hans egen fortid. Leif GW Persson står bak idèen til serien, som gjør den til kompetent og politifaglig korrekt krim.

– Hele sesongen ligger bingeklar, avslutter serieentusiasten.

Le monde est a toi (The World Is Yours), Netflix
the world is yours
Fransk gangsterhumor er et av ukens streamingtips

– Stilig og skrullete fransk gangsterkomedie med et fantastisk rollegalleri, nådeløs humor og et digert, bankende hjerte for det gode i menneskeheten. Denne er helt obligatorisk for alle fans av Quentin Tarantino og Guy Richie, utdyper Nordseth.

– Hovedpersonen er en slags Scarface på froskelår, men der Al Pacino spiller en ny landsmann, har Francois levd hele livet blant skruppelløse kriminelle i en grim Paris-forstad.

Denne gruppa omfatter også hans egen mor, spilt med overdådighet av den franske nasjonalskatten Isabelle Adjani.

– Og der Pacino drømmer om toppen av det kriminelle hierarkiet, er Francois en ydmyk ung mann som helst vil leve et lovlydig liv, fortsetter journalisten.

– For å komme dit legger han en sinnsrik plan som skal spore ettertrykkelig av, takket være bl. a. en skotsk narkolord, en jødisk advokat og en karaoke-fremføring av Toto-låta «Africa», og ende i et spektakulært klimaks i et badeland. Denne anbefales!

 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.