Har du prøvd coleslaw med blåmuggost? Det gir det lille ekstra til burgeren din og du kan fint sløyfe den osteskiven isteden. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
– 1 pk kjøttdeig
– 2 hamburgerbrød
– Salt og pepper
– 1/2 hodekål, finsnittet
– 1 gulrot, grovrevet
– 1/2 eple, grovrevet
– 4-5 skiver syltet agurk, finhakket (kan sløyfes)
– 2-3 ss blåmuggost
Dressing:
– 2 ss creme fraiche
– 3 ss majones
– 1 ss sitronsaft
– 1/2 ss sukker
SLIK GJØR DU
Tenn grillen. Lag dressingen og bland alle ingrediensene til coleslawen i en bolle. Bland dressingen godt inn. Smak til med salt og pepper. Form 2 hamburgere og stek de på grillen i ca. 3 minutter på hver side. Varm gjerne brødene raskt på grillen og server dem med coleslawen.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.