Her kommer en herlig gryterett som ikke tar lang tid å lage. Denne fungerer også fint som en vegetarrett om du dropper kjøttdeigen og bruker grønnsaksbuljong. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk kjøttdeig
- 1 gulrot i tynne skiver
- 1 selleristang i tynne skiver
- 1/2 rød paprika i terninger
- 1/2 gul løk, grovhakket
- 2 poteter i små terninger
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 boks hvite bønner
- 1 boks hakkede tomater
- 1 terning kjøttbuljong
- 1 dl vann
- Olje til steking
- Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Kok opp potetene i en liten kjele. La de koke til de er ferdige, og renn av vannet. Fres løk og hvitløk til løken er blitt blank. Tilsett kjøttdeigen og stek i noen minutter. Bland i grønnsakene og stek til de er blanke. Tilsett hakkede tomater, buljong og vann og la dette småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper, tilsett bønner og poteter, og la dette trekke i noen minutter.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.