Gryte med kjøttdeig og grønnsaker

Linda Holzerland11. juni 20202min0
Gryte

Her kommer en herlig gryterett som ikke tar lang tid å lage. Denne fungerer også fint som en vegetarrett om du dropper kjøttdeigen og bruker grønnsaksbuljong. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 1 gulrot i tynne skiver
  • 1 selleristang i tynne skiver
  • 1/2 rød paprika i terninger
  • 1/2 gul løk, grovhakket
  • 2 poteter i små terninger
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 boks hvite bønner
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 terning kjøttbuljong
  • 1 dl vann
  • Olje til steking
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Kok opp potetene i en liten kjele. La de koke til de er ferdige, og renn av vannet. Fres løk og hvitløk til løken er blitt blank. Tilsett kjøttdeigen og stek i noen minutter. Bland i grønnsakene og stek til de er blanke. Tilsett hakkede tomater, buljong og vann og la dette småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper, tilsett bønner og poteter, og la dette trekke i noen minutter.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.