Endelig helg! I dag skal vi ikke bruke mye tid på kjøkkenet og likevel få en god middag. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 15-20 min. å lage.
INGREDIENSER
1 pakke fiskeburger
Linsesalat:
1 pakke ferdigkokte røde linser
½ rødløk, finhakket
100 g cherrytomater, delt i 2
3 stk reddik i tynne skiver
1 ss frisk basilikum, finhakket
Dressing:
Saften av en ½ sitron
2 ss olivenolje
Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Hell linsene i en sil og skyll godt med vann. Bland sammen alle ingrediensene til linsesalaten. Bland sammen sitronsaft, olivenolje, salt og pepper, og ha over linsesalaten. Stek fiskeburgerne i olje på middels varme til de er gjennomvarme.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.