Hvis du ikke har pakket ned grillen for sesongen, bør du prøve deg på denne lakseretten med hjemmelaga potetsalat. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- 300 g små poteter
- 1 1/2 ss grov sennep
- 2 ss olje
- 1 ss eddik
- 2 hele sylteagurker
- Salt og pepper
- Litt frisk persille
SLIK GJØR DU
Tenn grillen og kok poteter møre i en kjele med vann. Tørk laks med kjøkkenpapir og del hvert stykke i to skiver på langs. Pensle og grill, eller pannestek i litt olje med skinnsiden ned, i 2-3 min. per side. Bland sennep, olje, eddik og krydre med salt og pepper. Hakk sylteagurk, vend i dressingen sammen med nykokte poteter. Sylteagurk og grov sennep gir potetsalaten et smak.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.