Gjenåpner for to måneder

Aksell8. februar 20192min0
Sabla Bar oppstod som en pop-up bar i november i bunnen av Tollbodgata og planen var at denne skulle bare være åpen én måned. Men i romjulen begynte det å komme meldinger om en gjenåpning av denne som egentlig stengte for godt 30. november 2018. Fredag 8. februar åpner denne opp på nytt i de […]

Sabla Bar oppstod som en pop-up bar i november i bunnen av Tollbodgata og planen var at denne skulle bare være åpen én måned. Men i romjulen begynte det å komme meldinger om en gjenåpning av denne som egentlig stengte for godt 30. november 2018. Fredag 8. februar åpner denne opp på nytt i de samme lokalene og nå vil den holde oppe noe lenger enn én måned.

– Det var pop-up i én måned, men underveis i denne prosessen, så dingla huseieren innom her, kikket seg rundt og så sier han «dette ble jo skikkelig kult. Jeg skal ikke inn her og rote før i april og bygge om. Så hvis dere vil leie til våren, så…slå dere løs». Da gikk vi tenkeboksen og gikk igjennom erfaringer vi har gjort oss i november, og veiet for og i mot, så slod det positivt ut. Vi kjører en runde til, så hvorfor ikke, sier Transeth til Metro Sør.

Åpningsfesten er ved Gurls og KRS SoulStew før det blant annet neste uke blir Hilma Nikolaisen og en utsolgt konsert med Erlend Ropstad.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.