Nå kan du vinne en oppussing til 100.000 kr (Avsluttet)

Radio Metro21. april 20183min0
Garantert-Oppgradert-Logo-Byggmax-m-kr-croppet-1024x312

This is custom heading element

Oppussing kan være dyrt, men frykt ikke, Radio Metro i samarbeid med Byggmax har løsningen! Hovedvinneren av Garantert oppgradert får 100.000 kroner å bruke hos vår samarbeidspartner.

Vil du vinne? Send en sms med kodeord GARANTERT <det du ønsker å oppgradere> til 1938.

Annonsørinnhold i samarbeid med Byggmax

Trenger du tips og råd til oppussingen din? Her finner du artikler du kan bli inspirert av sammen med vår samarbeidspartner. Det er også mange nyttige tips å ta med seg i planleggingen av ditt oppussingsprosjekt.

Bygg en terrasse
Å bygge en terrasse er omtrent som å bake en deilig jordbærkake. Begge prosjektene er attraktive sommerklassikere og ikke spesielt vanskelige. Men før det er tid for å slå seg ned i solstolen er det en del som må gjøres. Ta en titt på vår instruksjonsfilm og lær deg å bygge terrasse slik proffene gjør det, eller les mer her.

Legg et parkettgulv
Parkettgulv er populært, praktisk og en vinner hos de fleste Nordmenn. Heldigvis er det ikke noe problem å legge parkettgulv selv! En trinn-for-trinn instruksjon finner du her.

Bygg en sykkelbod
En stabil bod som passer til oppbevaring av både sykkel og redskap. Sykkelboden er ikke vanskelig å bygge, men du bør undersøke med bygningsetaten om det kreves tillatelse ettersom boden er en forlengelse av huset.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.