Vinn oppussing til en verdi av 100.000 kroner.

Oppussing kan være dyrt, men frykt ikke, Radio Metro i samarbeid med Byggmax har løsningen! Hovedvinneren av Garantert oppgradert får 100.000 kroner å bruke hos vår samarbeidspartner.

Vil du vinne? Send en sms med kodeord GARANTERT <det du ønsker å oppgradere> til 1938.

Annonsørinnhold i samarbeid med Byggmax

Trenger du tips og råd til oppussingen din? Her finner du artikler du kan bli inspirert av sammen med vår samarbeidspartner. Det er også mange nyttige tips å ta med seg i planleggingen av ditt oppussingsprosjekt.

Bygg en terrasse
Å bygge en terrasse er omtrent som å bake en deilig jordbærkake. Begge prosjektene er attraktive sommerklassikere og ikke spesielt vanskelige. Men før det er tid for å slå seg ned i solstolen er det en del som må gjøres. Ta en titt på vår instruksjonsfilm og lær deg å bygge terrasse slik proffene gjør det, eller les mer her.

Legg et parkettgulv
Parkettgulv er populært, praktisk og en vinner hos de fleste Nordmenn. Heldigvis er det ikke noe problem å legge parkettgulv selv! En trinn-for-trinn instruksjon finner du her.

Bygg en sykkelbod
En stabil bod som passer til oppbevaring av både sykkel og redskap. Sykkelboden er ikke vanskelig å bygge, men du bør undersøke med bygningsetaten om det kreves tillatelse ettersom boden er en forlengelse av huset.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.