– Gå ut i verden som et litt rikere og bedre menneske

Linda Holzerland26. april 20193min0
homecoming 2

Etter en påskeferie med fjell og sol er Pål Nordseth fra Filter Film og TV tilbake. Han er klar med ukens streamingtips.

Homecoming, Netflix
‘Homecoming’ gir et unikt innblikk på og bak scenen med Beyoncé sin konsert på fjorårets Coachella-festval

– Endelig får vi som ikke var på Coachella i fjor oppleve Beyoncé-konserten som ble omtalt som en større begivenhet enn Jesu tilbakekomst. I denne filmen får du historien bak den praktfulle sceneopptredenen, der videoskjermer og laserlys var byttet ut med 200 dansere foran 125 000 publikummere. Men først og fremst får du orkesterplass til hele spetakkelet.

– Opptakene er bygget opp av begge de to Coachella-konsertene, og er mesterlig redigert i et halsbrekkende klippetempo. Og mellom låtene strekkes det bramfritt linjer tilbake til kulturelle ikoner som Toni Morrison, Nina Simone, Audre Lorde og Maya Angelou.

– Og etterpå kan du ta med deg musikken på øret, det er også sluppet et livealbum fra konserten denne uka. Gå ut i verden som et litt rikere og bedre menneske!

Se konsertfilmen her

Isle Of Dogs, TV2 Sumo

– Intelligent, kreativ og innovativ film med sjarm i bøtter og spann. Akkurat som man kan forvente fra filmskaper Wes Anderson (The Royal Tenenbaums, The Grand Budapest Hotel), som her har et digert stjernelag av stemmeskuespillere på laget

– Bryan Cranston, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson og Yoko Ono (!) er blant dem som gir stemme til hundene i filmen.

– Vi er Japan, en gang i framtida, der alle hunder på grunn av smittefare er forvist til å leve på en søppelfylling på en isolert øy. Dit må en ung gutt reise for å bli gjenforent med sin kjære Spots. Fortellingen er vakker og bevegende, men det er det visuelle uttrykket som er den egentlige attraksjonen her. Alt er håndlaget og detaljrikdommen er svimlende.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.