– Frykter det gode skal forsvinne

12. februar slipper Christel Alsos sitt syvende album A Place To Be, her utforsker hun behovet alle har for å finne sin egen plass i verden. Det gjenspeiler hvor hun selv er i livet.

Virvar av følelser

– Ingenting har falt på plass av seg selv i livet mitt, og selv om det har gitt et sunt perspektiv så har jeg også fått en irrasjonell frykt for at det som er godt skal forsvinne. Jeg tør ikke helt tro at det som føles bra skal gå bra, forteller Alsos som er gjengitt i en pressemelding i forbindelse med plateslippet.

Christel Alsos Foto: Fred Johny

– Låtene reflekterer et virrvarr av følelser, sårbarhet og håp, og jeg bruker dem nok til å få en slags oversikt over hvor jeg har vært, er og er på vei i mitt eget følelsesliv. Og jeg prøver å tørre å stole på, og stå i, egne valg. Rett og slett være modig nok til å forbedre meg.

Christel Alsos har bergtatt publikum, både i og utenfor Norge, med sin særegne stemme og musikk siden debutsingelen «Come On» i 2006. Fauskeværingen har til nå gitt ut syv studioalbum.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.