– Frykter det gode skal forsvinne
Christel Alsos (c) Fred Johny

Radio Metro10. februar 20212min0
ffc9c892-d333-4c04-ac41-19f17397cdfc

12. februar slipper Christel Alsos sitt syvende album A Place To Be, her utforsker hun behovet alle har for å finne sin egen plass i verden. Det gjenspeiler hvor hun selv er i livet.

Virvar av følelser

– Ingenting har falt på plass av seg selv i livet mitt, og selv om det har gitt et sunt perspektiv så har jeg også fått en irrasjonell frykt for at det som er godt skal forsvinne. Jeg tør ikke helt tro at det som føles bra skal gå bra, forteller Alsos som er gjengitt i en pressemelding i forbindelse med plateslippet.

Christel Alsos Foto: Fred Johny

– Låtene reflekterer et virrvarr av følelser, sårbarhet og håp, og jeg bruker dem nok til å få en slags oversikt over hvor jeg har vært, er og er på vei i mitt eget følelsesliv. Og jeg prøver å tørre å stole på, og stå i, egne valg. Rett og slett være modig nok til å forbedre meg.

Christel Alsos har bergtatt publikum, både i og utenfor Norge, med sin særegne stemme og musikk siden debutsingelen «Come On» i 2006. Fauskeværingen har til nå gitt ut syv studioalbum.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.