Forventer bedring på treningsleir

De to første ukene med forberedelser til sesongstart har mildt sagt vært av varierende kvalitet på de fleste områder for Start. Med både overganger som ikke har gått helt som det skulle og spillere som har levert både over og under forventet på de første treningene. Mandag reiste Kjetil Rekdal sammen med 24 spillere til den første av to treningsleirer før OBOS-ligaen sparkes igang mot Aalesund hjemme 30. mars.

– Det er noen som er i veldig god form og de fleste er helt ok, og så er det noen som ikke er i spesielt god form, som er skuffende. Det pleier jo å være sånn når et lag begynner å trene og det er klart at det kommer til å bli en viktig treningsleir for de fleste av dem, sier Kjetil Rekdal til Metro Sør og varsler tøffe avgjørelser for de som ikke har prestert godt før lagets neste treningsleir i Marbella fra 27. februar.

Ifølge IK Starts nettside reiste følgende spillere til Gran Canaria.

Jonas Deumeland, Alexander Pedersen, Sebastian Hornnes Heggland.

Espen Hammer Berger, Joackim Jørgensen, Henrik Robstad, Eirik Wichne, Jesper Daland, Damion Lowe.

Adnan Hadzic, Kasper Skaanes, Tobias Christensen, Erlend Segberg, Sander Sjøkvist, Mikael Ugland, Isaac Twum.

Ibrahim Mensah, Adeleke Akinyemi, Kristjan Floki Finnbogason, Gudmundur Andri Tryggvason, Kevin Kabran, Isac Lidberg, Aron Sigurdarson, Mathias Bringaker.

Det er også planlagt to treningskamper, den ene onsdag 6. februar kl. 20:00 mot det lokale tredjedivisjonslaget San Fernando, og den andre er mot Brann tirsdag 12. februar kl. 14:00.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.