– Første året hadde vi 12 300 retter og 17 steder

Aksell13. februar 20202min0
Morten Johansen - TES

Nå i jubileumsåret kan Morten Johansen og de andre involverte juble for at spisesteder i Kristiansand har servert over 70 000 hovedretter i løpet av Spis Ute-uka. For femte år på rad.

Antallet hovedretter servert i år ender opp rett i overkant av 76 000, noe som blidgjør salgs- og markedssjefen. Han har fått snakket med flere ansatte i bransjen, som har hatt det gøy mens det har stått på. Selv om de var veldig slitne på søndagen.

– Jeg tror de var veldig glade for at uka var over. Samtidig er dette den ultimate testen. Det er 17. mai ei hel uke, sier han.

Black Friday i restaurantbransjen?

– Du er ikke redd for at dette skal utvikle seg til en slags Black Friday, der enkelte aktører føler at de egentlig ikke burde vært med, men blir med likevel fordi det å stå utenfor er negativt?

– Det er et godt spørsmål. Jeg tror det handler om samarbeid i bransjen på tvers av leverandører, samarbeidspartnere og spisesteder. Så er det opp til hvert spisested om de vil være med. Det kan nok føles tungt for noen å ikke være med, men målet her er å få folk til å samarbeide.

Hør hele intervjuet her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.