Fornøyd med jubileumsåpning

Aksell9. juni 20194min0
Terje Formoe etter snorklipping, Dyreparken 8. juni 2019

Lørdag klippet Terje Formoe og adminstrerende direktør i Dyreparken, Per Arnstein Aamodt, snora for den offisielle åpningen av jubileumssesongen til Kaptein Sabeltann. Da ble også de første elementene i den store utvidelsen tilgjengelige for publikum. En utvidelse som vil foregå i fire år til.

– Dette er jo en av de tingene som er utrolig gøy med å jobbe i Dyreparken, å få være med på åpningen og se den responsen som barna gir, spesielt på Kaptein Sabeltann. I dag er det definitivt ikke jeg som er hovedattraksjonen, ler Per Arnstein Aamodt.

Han forteller at det som ble åpnet lørdag var Kaptein Sabeltanns Smokkarium, som er en utstilling av alle de smokkene som har blitt levert inn til Sabeltann helt siden 90-tallet. I tillegg var det åpning av Pinky og Sunnivas ildprøver, grevens forheksede labyrint og den hemmelige gullskatten.

For Terje Formoe var lørdagen også en stor dag på vei mot det som har vært en drøm lenge.

– Vi har ønsket oss en Kaptein Sabeltanns verden som har enda mer miljø, enda flere opplevelser, særlig for barna, og det er vi i ferd med å få, sier Formoe.

Jubilanten er aktuell med flere ting i løpet av året. Blant annet utvides nå underholdningstilbudet med opptrinn på dagtid og til høsten kommer det en ny animasjonsfilm.

– Den har et uttrykk, formspråk og fortelling som innfrir iallfall mindre forventninger. Og jeg har jo alltid vært litt sånn streng og skuffet på noen av de tidligere filmene jeg har laget, så ikke helt fornøyd. Denne gangen håper jeg at jeg skal bli det hundre prosent, og vi har allerede fått gode tilbakemeldinger fra den store verden, sier Terje Formoe.

Som tidligere nevnt, er en av nyhetene Pinky og Sunnivas ildprøver. Vi ble med på en omvisning sammen med underholdningssjef i Dyreparken, Roy Bjerke. Han er klar på at dette er en helårsaktivitet de har ønsket lenge for Kaptein Sabeltanns Verden.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.