Fjerde strake seier for et begeistrende Start

Aksell28. juli 20193min0
jessheimstadion-2017

Ull/Kisa – Start 0-2 (0-2): Ull/Kisa hadde ikke tapt hjemme på Jessheim stadion siden 22. april da Kongsvinger vant 2-0, søndag kveld skjedde det samme da Joey Hardarson fikk tre poeng i bursdagsgave.

Kampens første mål kom på nesten samme vis som målet kom mot Sogndal i midtuken. Eirik Wichne sendte ballen fremover mot mål da det var spilt tretten minutter. På Fosshaugane campus da det skjedde i 60. minutt, var det Per-Magnus Steiring som forlenget innlegget i mål. Mot Ull/Kisa på Jessheim traff innlegget Lars Ranger, som ga ballen en retningsforandring forbi og bak en utspilt Stefann Hagerup i Kisas mål.

Istedet for å legge seg bakpå, ville Start frempå og øke ledelsen sin. Like etter en drikkepause kom det et angrep helt etter læreboka da Tobias Christensen sendte en ball mot mål. Den traff Mathias Bringaker i låret og forbi Hagerup til 2-0.

I tropevarmen fikk de drøye 900 tilskuerne se en kamp som stod og vippet litt på om det skulle komme et mål til. Men utover i 2. omgang var Start nærmere 3-0 enn Ull/Kisa var å få en redusering. Hjemmebanefordelen som Kisa-trener Trond Fredriksen snakket om slo ikke til. Og det til tross for mye oppstykket spill og flere gule kort til begge lag. Deriblant pådro Damion Lowe seg sitt fjerde gule kort denne sesongen og må stå over hjemmekampen mot Kongsvinger søndag.

Istedet var det Joey Hardaron som fikk en bursdagsgave av sine gutter, og Start tok dermed ni poeng av ni mulige på de tre kampene som ble spilt på én uke etter sommerpausen. Nå er det en uke til neste kamp.

Den er hjemme mot Kongsvinger og har avspark kl. 15:00. Den hører du selvsagt her på Radio Metro Sørlandet.