Laks er så allsidig og fungerer virkelig i alle former. I dag blir det en deilig fiskegryte og den kan også varieres med forskjellige typer grønnsaker. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- 1/2 gul løk i tynne skiver
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1/2 fennikel i tynne skiver
- 1 gulrot i tynne staver
- 1 boks hakkede tomater med chili
- 1 terning fiskebuljong
- 3 dl vann
- Olje
- Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Del laksen i terninger. Fres hvitløk og løk i litt olje til løken er blank. Tilsett hakkede tomater, fiskebuljong og vann. Kok opp. Tilsett fennikel og gulrot og la dette småkoke i 5-7 minutter. Slå av platen og tilsett lakseterningene. La dette trekke i ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres gjerne med godt brød.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.