Er du lei av vanlige fiskekaker? Da bør du prøve denne oppskriften med en liten gresk vri! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk fiskeburgere
- Grønn salat
- 2 tomater i båter
- 1/2 rødløk i tynne skiverTzatziki:
1 agurk
2 fedd hvitløk
3 dl naturell yoghurt
Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Hell yoghurten i et kaffefilter og la dette stå i ca. 10 minutter slik at vannet renner ut. Riv agurken og klem ut vannet. Bland agurken og revet hvitløk sammen med yoghurten, smak til med salt og pepper. Varm fiskeburgerne på 180 grader i ildfast form i ca. 10 minutter. Bland sammen tzatzikien og salaten. Serveres sammen med fiskeburgerne.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.