Fiskeburger med syltet løk og spicy kålsalat

Radio Metro13. mai 20202min0
Fiskeburger

Vi elsker burger i alle former og fasonger! I dag blir det en fiskeburger med syltet løk – og det er mye enklere enn du kanskje tror. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 2 fiskeburgere
  • 2 burgerbrød
  • ¼ hodekål
  • 1 dl majones
  • ¼ rød chili
  • ½ rødløk
  • 1 dl eddik
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vann
  • Frisk salat
  • Potetchips av foretrukket merke
  • Salt

SLIK GJØR DU

Kutt hodekål i tynne strimler og vend opp med majones, 1 ts salt og finkuttet rød chili. Salat som f.eks. hjertesalat vaskes i kaldt vann. Kok opp eddik, sukker og vann, samtidig som rødløk kuttes i tynne skiver. Når syltelaken koker, tilsettes rødløken. La den trekke i 5 minutter. Varm opp en stekepanne med nøytral olje. Stek fiskeburgerne 3-4 minutter på hver side. Monter burgeren med salat nederst, deretter kålsalat, fiskeburger og topp med syltet løk. Server med potetchips.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.