Vi elsker burger i alle former og fasonger! I dag blir det en fiskeburger med syltet løk – og det er mye enklere enn du kanskje tror. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 2 fiskeburgere
- 2 burgerbrød
- ¼ hodekål
- 1 dl majones
- ¼ rød chili
- ½ rødløk
- 1 dl eddik
- 1 dl sukker
- 1 dl vann
- Frisk salat
- Potetchips av foretrukket merke
- Salt
SLIK GJØR DU
Kutt hodekål i tynne strimler og vend opp med majones, 1 ts salt og finkuttet rød chili. Salat som f.eks. hjertesalat vaskes i kaldt vann. Kok opp eddik, sukker og vann, samtidig som rødløk kuttes i tynne skiver. Når syltelaken koker, tilsettes rødløken. La den trekke i 5 minutter. Varm opp en stekepanne med nøytral olje. Stek fiskeburgerne 3-4 minutter på hver side. Monter burgeren med salat nederst, deretter kålsalat, fiskeburger og topp med syltet løk. Server med potetchips.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.