Husker du filmen Rottatouille og den lille rotten Rémy som lager sin egen ratatouille? Den franske grønnsaksstuingen kan du enkelt lage selv. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk fiskeburgere
- ½ rød paprika i terninger
- ½ gul paprika i terninger
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 liten løk, grovhakket
- ½ squash i terninger
- ½ aubergine i terninger
- 1 boks hakket tomat
- Litt frisk timian, grovhakket
- Salt og pepper
- Olje til steking
SLIK GJØR DU
Varm fiskeburgerne i en ildfast form på 200 grader i ca. 10–15 minutter. Varm ei stor stekepanne med olje til middels varme, og tilsett alle grønnsakene. La dette steke i noen minutter til grønnsakene er blanke. Tilsett så hakket tomat og frisk timian. La dette småkoke i ca. 7–8 minutter. Smak til med salt og pepper. Server sammen med fiskeburgerne.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.