Fiskeburger med potet og grønnsaker i rømmesaus

Linda Holzerland3. mars 20212min0
Fiskeburger

I dag blir det en ordentlig tradisjonell middag her: fiskeburger og potet – og enkelt er det også! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 2 fiskeburgere
  • ½ brokkoli
  • 2 gulrøtter
  • 6 mandelpoteter
  • ½ boks lettrømme
  • Salt
  • Sort pepper
  • ½ sitron

SLIK GJØR DU

Sett mandelpoteter på kok i saltet vann, kok til de er møre. Kok opp vann til gulrot og brokkoli. Samtidig skrelles og kuttes gulroten i skiver og brokkoli kuttes i buketter, husk også å bruke stilken. Damp gulrot i 7 minutter og brokkoli i 4 minutter. Varm opp en stekepanne med nøytral olje. Stek fiskeburgeren 3-4 minutter på hver side. Tilsett lettrømme i pannen etter endt steking, kok opp og tilsett 1 ts salt, 1 ts sort pepper og saft fra ½ sitron.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.