I dag blir det en ordentlig tradisjonell middag her: fiskeburger og potet – og enkelt er det også! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 2 fiskeburgere
- ½ brokkoli
- 2 gulrøtter
- 6 mandelpoteter
- ½ boks lettrømme
- Salt
- Sort pepper
- ½ sitron
SLIK GJØR DU
Sett mandelpoteter på kok i saltet vann, kok til de er møre. Kok opp vann til gulrot og brokkoli. Samtidig skrelles og kuttes gulroten i skiver og brokkoli kuttes i buketter, husk også å bruke stilken. Damp gulrot i 7 minutter og brokkoli i 4 minutter. Varm opp en stekepanne med nøytral olje. Stek fiskeburgeren 3-4 minutter på hver side. Tilsett lettrømme i pannen etter endt steking, kok opp og tilsett 1 ts salt, 1 ts sort pepper og saft fra ½ sitron.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.