Ser du hvilken ingrediens som ikke hører hjemme her? Klarer du å gjette riktig er du med i trekningen av et gavekort på 500 kr fra Bunnpris. Skriv hvilken ingrediens du tror det er inne på vår Facbookside.
Ukens rett er Fiskeburger med dillsaus og salat. Fisk og dill er som Knoll og Tott! Sunt er det også, så her er det bare å sette på ovn og glede seg. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
– 1 pk fiskeburgere
– 1 pose grønn salat
– 1 tomat
– 2 stilker vårløk i tynne ringer
– 3 reddiker i skiver
– ½ eple i tynne skiver
– Olivenolje
– Salt og pepper
Dillsaus:
– 3 ss rømme
– 3 ss majones
– En kvast fersk dill, finhakket
– Salt og pepper etter smak
SLIK GJØR DU
Sett stekeovnen på 200 grader, og varm fiskeburgerne i en ildfast form i ca. 15 minutter. Bland alle ingrediensene til dillsausen i ei skål, og bland godt. Smak til med salt og pepper. Bland ingrediensene til salaten i en bolle sammen med litt olivenolje, salt og pepper.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.