Er det for tidlig med burger på en mandag? Svaret er helt klart nei, særlig når den lages med fiskeburger og avokado. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
– 1 pk fiskeburgere
– 2 hamburgerbrød
– 1/4 agurk i tynne strimler
– 1/4 kinakål i tynne strimler
– 1/2 liten rødløk i tynne skiver
– Sitronsaft
– Salt og pepper
Avokadokrem:
– 1 avokado
– 3 ss crème fraîche
– 1 ss fersk limejuice
– Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Tenn grillen eller stek fiskeburgerne i stekepanne. Del avokadoen i to og fjern steinen. Kjøres deretter med stavmikser eller kjøkkenmaskin sammen med crème fraîche og limesaft. Smak til med salt og pepper. Legg agurk, kinakål og rødløk i en bolle, skvis over litt sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Grill fiskeburgerne i ca. 3 minutter på hver side. Varm gjerne brødene raskt på grillen. Server.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.