Finn: – Dette søker vi på i sommer

Markedsplass-tjenesten Finn.no har laget en oversikt over hva vi har søkt mest på så langt i sommerferie-månedene. Hagemøbler, sykkel og småbruk er blant søkeordene som er på topp.

I tillegg har både kjøleskap og kajakk har hatt en oppsving sammenlignet med i fjor, mens Rolex er den mest populære merkevaren, etterfulgt av Louis Vuitton.

1. Hagemøbler
2. Sykkel
3. Sofa
4. Rolex
5. Småbruk
6. Louis Vuitton
7. Kajakk
8. Kjøleskap
9. TV
10. Gis bort

– Søkeordstatistikken endrer seg litt i løpet av året, avhengig av sesong, men det er likevel slik at mange av de samme tingene går igjen på topplisten. Sykkel, småbruk og sofa er populært hele året, mens hagemøbler, kajakk, telt og kjøleskap er spesielt populært nå, sier Adéle Cappelen Blystad, kommunikasjonsrådgiver i FINN.

Når det gjelder eiendom, har det ikke skjedd de største endringer i nordmenns søkevaner så langt i sommer, og fortsatt troner småbruk, gårdsbruk og Oslo på topp.

Det er imidlertid noen nykommere på topp 10-listen for juni og juli i år sammenlignet med i fjor. Både Konnerud, Nesøya og Sandefjord har blitt mer populære, mens Lillestrøm, Fredrikstad, Jessheim og Kragerø har falt litt lenger ned på listen.

Nesøya er populært i sommer i følge finn.no.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.