Fikk sjokk da kompisene gjorde dette

Linda Holzerland17. mai 20193min0
anfield

Trenger du et avbrekk fra alt fjas, mas og stress rundt nasjonaldagen? Denne uken som alltid er Johannes på plass med et sammendrag fra noen av ukens artigste nyhetssaker.

Bestikket regjering for drageforskning
I disse Game Of Thrones-dager er drager populær som få

Fan av Game of Thrones? Drager og magi er et populært tema om dagen, og det fikk statsministeren i New Zealand kjenne på. Forrige uke fikk hun nemlig et brev fra en 11-år gammel jente. I konvolutten lå det en 5-dollar seddel, som jenta håpte skulle få regjeringen til å starte et drageforskningsprogram. Til tross for bestikkelsen sendte statsministeren tilbake pengene, og lovet å se etter drager om hun så noen. Bildet av svaret ble lagt ut av jentens storebror på Reddit.

Les mer om saken her

Fikk uventet skorpebrød
Dette synet møtte en britisk dame da hun skulle lage matpakke til barna sine – Foto: Privat

Brødskorpen er ikke alles favoritt. Denne uken fikk en britisk mamma sjokk, da hun åpnet posen som inneholdt ferdig oppskåret brød. For da hun skulle lage matpakke, så hun at alle skivene var kun de skorpebitene ytterst på brødet. Hun var forståelig nok ikke særlig fornøyd…

Les hele saken her

– Jeg er hemningsløs forbannet
Slik så taket til Martin ut, etter at kompisene hadde lagt takstein

Dette er en sak, som kun hardbarka fotballsupportere kan kjenne den vonde smerten. Martin, en stor Arsenal-fan fra Larvik har den siste tiden pusset opp låven sin. Mens taksteinen han bestilte var på vei, var han på utenlandstur, og når han kom tilbake – hadde kompisene lagt taket for han. Men han ble ikke spesielt glad. De hadde nemlig stavet LFC – Liverpool FC.

Les den heftige historien her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.