– Et julemusikalsk vidunder

Christian Gilsvik4. desember 20203min0
jinglejangle

MetroMorgens filmekspert Markus Vangen har tatt turen innom jungelen av julefilmer for å finne ut hvilke filmer du skal bruke tiden din på i førjulstiden.

– Jeg ELSKER jo julefilmer og begynner gjerne i midten av november så dette er en oppgave som er rett opp min lille skomakergate, sier Markus.

Årets første anbefaling er ikke annet enn en splitter ny julemusikal fra Netflix.

Jingle Jangle: Juleoppfinnelsen, 2020 (Netflix)

Foto: Netflix

Jingle Jangle: Juleoppfinnelsen har fart og spenning uten å skremme de mindre seerne. Vi møter en trist oppfinner som har mistet alt. Han får beskjed om at han blir kastet ut av huset sitt om han ikke klarer å komme opp med en revolusjonerende ny oppfinnelse før juleaften.

Historien er enkel, men fin. Den har noen artige skurker og er generelt skikkelig fargerik og spennende nok for de minste.

Et musikalsk vidunder.

Det er ingen tvil om at filmen skinner best når det er store musikalnummer. Med originallsanger fra blant andre John Legend og ikke minst Philip Lawrence (Låtskriveren bak “Uptown Funk” og “24 k magic).

– Det er ingen hemmelighet at jeg elsker musikaler og jeg kan røpe at disse sangene har har gått på repeat både på spotify og fra munnen min i ett sett siden jeg så filmen, forteller Markus.

– Det er rett og slett en skikkelig fin julefilm som passer for hele familien. Den er også dubbet til norsk.

– Det blir kanskje ikke en juleklassiker med det første. Men den er sprengfull av både julestemning, musikk og glede. Passer perfekt nå i førjulstiden.

Foto: Netflix

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.