Familiefilmene du bør se i påsken

Radio Metros filmekspert Markus Vangen har samlet de beste familiefilmene du kan strømme i påsken.

– Når vi ikke kan more oss ute, er det godt at det er så mange bra filmer vi kan få sett inne, sier Vangen.

Detective Pikachu, Netflix.

 

– Pokemon tok live-action verden med brask og bram i fjor. Her møter vi Tim som må slå seg sammen med en snakkende Picatchu (Ryan Renolds) for å løse et mysterium. Filmen er morsom, den ser bra ut og er spennende for de litt yngre seerne. Nevnte jeg det er pokemon? Det bør være nok , sier Vangen.

 

Sonic the Hedgehog, Viaplay.

– Denne filmen er bedre enn den har noen rett til å være. Sonic må gjemme seg i vår verden, men det blir ikke så lett når den onde Dr. Robotnik (Jim Carrey) lukter ugler i mosen. Filmen er morsom, spennende for de yngste og vi litt eldre kan kose oss med en Jim Carrey som spiller en god gammaldags Jim Carrey-rolle. Hva mer kan du ønske deg, sier Vangen.

Knutsen og Ludvigsen og den fæle Rasputin, NRK TV.

– Det var flere som rynket på nesten da de hørte Knutsen og Ludvigsen skulle bli en filmserie. Imidlertid viste det seg at det ikke kunne funket stort bedre. Filmen er spekket med kreativitet, den er ekstremt fargerik og har selvfølgelig masse av Knutsen og Ludvisen sin musikk. Mens du venter på oppfølgeren som skal komme i år, kan du jo kose deg med denne, sier Vangen.

 


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.