Et gjensyn med narkoprodusenten Jesse Pinkman

Linda Holzerland18. oktober 20193min0
El Camino: A Breaking Bad Movie@._V1_SX1777_CR0,0,1777,766_AL_

El Camino: A Breaking Bad Movie, Netflix

IMDB/ Netflix

Var det nødvendig å lage en film om hva som skjedde med Jesse Pinkman etter at han føk avgårde inn i Arizona-natta i en stjålet Chevrolet El Camino i siste episode av «Breaking Bad»?

Selvsagt ikke.

Avslutningen på «Breaking Bad» var suveren som den var og vi har allerede muligheten til å returnere til seriens univers gjennom prequelen «Better Call Saul», som snart er tilbake med sin femte sesong.

Men er du fan er det gode grunner til bruke et par timer på et underholdende og innholdsrikt gjensyn med både den dypt plagede narkoprodusenten og en rekke andre bifigurer fra originalserien.

For å ikke spoile handlingen er det best konstatere at seriesekaper Vince Gilligan, som står bak både manus og regi, fortsatt er en helt strålende historieforteller. Og så må du naturligvis ha sett hele «Breaking Bad» skal det være noen vits i å se «El Camino» – men er det noen år siden kan du nøye deg med den korte oppsummeringen Netflix hendig nok har lagt til i starten av filmen.

Se filmen her.

Succession, HBO Nordic

IMDB/ HBO

Denne har blitt nevn før, men nå er sesong to ute i sin helhet, og det gjør det verdt det å gjenta at «Succession» er en av seriene man ikke må gå glipp av.

Historien om maktkamp innad i en steinrik familie, med den aldrende mediemogulen Logan Roy (Brian Cox) som ubestridelig overhode, er tidvis rått spennende, men også med mer humor enn den kanskje har fått anerkjennelse for.

Noe av appellen ligger også i settingen – som kan ofte minne om den virkelige amerikansk medie- og politikksfæren. På sitt beste er dette så god samfunnssatire som du får på tv.

Og så er det selvsagt deilig å se privilegerte, kyniske, forfengelige mennesker bli ydmyket og brutt ned av sin egen grådighet og maktambisjoner.

Se serien her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.