Er det skadelig for barna at vi krangler?

Er det skadelig for barna at vi krangler hjemme? Og finnes det noe som heter en god konflikt?

I samarbeid med Bufetat har vi laget en podcast som skal besvare noen av disse spørsmålene og samtidig gi deg gode verktøy for å håndtere kriser og utfordringer i hverdagen. I de to første episodene snakker Ragnhild Båtsvik Risholm og Helle Baadsvik  fra Bufetat med Jørgen Bakken om krangling i forholdet og utfordringer med tenåringsbarn og hvordan vi best kan håndtere dette.

_DSF6234
Helle og Ragnhild i Bufetat

Familielivet blir ikke alltid som planlagt, men Familievernet kan hjelpe deg med å finne løsninger. Les mer om hva familievernet kan hjelpe med, og finn kontaktinformasjon på www.familievernet.no.

Hvordan er det egentlig å være et fosterhjem?

Å være et fosterhjem kan være en berg og dalbane av dype nedturer og høye oppturer, men det kan også være et helt vanlig familieliv, og kanskje er det mest av det?

I episode 3 og 4 av Barn Og Familie snakker Jørgen Bakken med rådgiver i fosterhjemstjenesten Mari Mathiesen og fostermor Elisabeth Thomte Edvarsen om hva du må tenke på før du vurderer å åpne opp hjemmet ditt.

Fostermor Elisabeth Thomte Edvardsen og rådgiver i Fosterhjemstjensesten Mari Mathiesen

Lurer du på mer om det å være fosterhjem kan du ta kontakt med din lokale fosterhjemstjeneste. Kontaktinformasjon finner du på www.fosterhjem.no


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.