Enda en trener gir seg i Start

Radio Metro13. januar 20192min0
Morten Tandberg kom inn som assistenttrener for Kjetil Rekdal i juli, velger han å ikke fortsette i forkant av sesongen av hensyn til familien. – Jeg sa til Kjetil før ferien at jeg trengte julen på å gjøre en totalvurdering på på min situasjon med tanke på familien, om jeg skulle flytte dem avgårde, sier […]

Morten Tandberg kom inn som assistenttrener for Kjetil Rekdal i juli, velger han å ikke fortsette i forkant av sesongen av hensyn til familien.

– Jeg sa til Kjetil før ferien at jeg trengte julen på å gjøre en totalvurdering på på min situasjon med tanke på familien, om jeg skulle flytte dem avgårde, sier Tandberg til IK Starts nettside. Han ønsker å ha eierskap til det han driver med, men at regnestykket ikke går opp.

Kjetil Rekdal ser på det som vemodig å miste sin assistent som han jobbet tett med tidligere i Vålerenga og også i høstsesongen i fjor.

– Jeg skjønner han godt og jeg har respekt for avgjørelsen hans, men han kommer selvfølgelig til å bli savnet. Men slik er fotballen, spillere og trenere kommer og går. Vi skal bare knytte neven og knytte skoene, og fortsette å jobbe videre med det vi har startet på, sier Rekdal, som har visst lenge at dette kunne skje, sier Rekdal til klubbens nettside.

Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm, synes det er trist at Tandberg nå forlater klubben.

– Morten har vist seg som en veldig dyktig og engasjert trener, så det er trist at han nå velger å gi seg. Samtidig så må vi ha respekt for det valget han har tatt, og vi ønsker ham lykke til videre, sier Langeland.

– Heldigvis har vi masse trenerkompetanse i klubben som kan støtte opp under hovedtrener Kjetil Rekdal, så jeg er sikker på at vi har et mer enn nok kompetent trenerteam til å nå målene våre om opprykk til eliteserien.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.