– En hjertevarm hyllest til det å mislykkes

Linda Holzerland7. desember 20184min0
the disaster artist

Nok en vinterhelg er over oss, og flere har nå fått snøen utenfor de 4 veggene. Da er det nok fristende å bare kose seg med god underholdning, og Pål Nordseth fra Filter Film & TV er som vanlig på plass med ukens streamingtips.

The Disaster Artist, Netflix
disaster artist 2
Brødrene Dave og James Franco i ‘The Disaster Artist’

– Det er mange wannabes i Hollywood, men en viss Tommy Wiseau er kanskje den rareste av dem, forklarer Nordseth.

– Han er kjent for sin umiskjennelige frisyre, ubestemmelige dialekt og så-dårlig-at-de-blir-bra skuespillerevner. Wiseau skiller seg også ut ved at han faktisk har hatt gjennomføringsevne til å lage en film. Selv om denne filmen (The Room, 2003) gang på gang er kåret til tidenes verste audiovisuelle produkt.

Det er James Franco som spiller den myteomspunnede filmskaperen i filmen om The Room sin skapelse. Selv om konseptet høres merkelig ut vant filmen en Golden Globe i januar.

– The Disaster Artist er en fornøyelig komedie, uavhenhig av om du kjenner forhistorien, eller er nysgjerrig på hvordan filmer som «The Room» blir til. Den har blitt kalt ‘En hjertevarm hyllest til det å mislykkes’. Finnes det en mer universell følelse, spør Nordseth med et smil rundt munnen.

Se filmen her

Berlin Station, HBO
Hovedpersonene i spiondramaet ‘Berlin Station’

Berlin Station er en spionserie av klassisk støpning, men med en hypermoderne setting og fingeren på den geopolitiske pulsen. Varmt anbefalt til alle som liker Homeland og Le Bureau, forteller redaktøren.

I de første sesongene har agentene ved CIAs Berlin-kontor henholdsvis stanset lekkasjer og avverget et høyreekstremistisk terrorangrep. Nå står det om en mulig opptrapping av det vi engang kalte den kalde krigen, med foruroligende opplysninger om en mulig russisk invasjon av Baltikum. Samtidig jaktes det på den mystiske agenten ‘Diver’, som Daniel Miller (Richard Armitage) mener kan kan ha stått bak drapet på hans egen mor samme natt som muren falt.

– Der kommer ut nye episoder hver mandag framover. Det er bare å glede seg, avslutter Nordseth.

Se serien her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.