– En av Norges mest spennende klubber

I den nye tv-serien «Grorud underdogs» følger vi fotballklubben Grorud når de rykker opp i OBOS-ligaen, hvor de ukentlig må kjempe mot overmakten.

Fotball er så mye mer enn toppklubber, skyhøye lønninger og rystende overganger. For mange har fotballen en annen og enda viktigere sosial funksjon, også her hjemme: En av Norges mest spennende fotballklubber er lille Grorud, fra en bydel i Oslo som ofte blir forbundet med utfordringer, bråk og negative avisoverskrifter.

– Groruddalen er et område med utfordringer. Målet vårt er at vi skal vise barn og ungdom at de kan få til positive ting her, sier Grorud-spiller Faysal Ahmed (33).

– Det er mye kulere å spille for Grorud og være med på å gjøre en forskjell for barna i området, enn å ha spilt i Eliteserien for Viking for eksempel, sier han i en pressemelding.

Toppscorer i Obosligaen Oscar Aga. Foto: Obos

Mellom motorvei, skog og høyblokker finnes det barn og unge med store drømmer, og i dokumentarserien «Grorud underdogs» blir vi kjent med fotballklubben som huser lokale supertalenter, en ung, ambisiøs trener og et miljø som representerer hele verden.

«Grorud underdogs» er en dokumentarserie i åtte episoder, som har premiere tirsdag 31. august på TV 2 Play.

Foto øverst: Grorud Fotball


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.