En annerledes festival
Snow Boyz skal spille på Revoltfestivalen

Linda Holzerland24. august 20182min0
Snow Boyz

– Jeg tror at å vise ungdom tillit, ta de på alvor og gi de handlingsrom og ansvar, er noe de vokser stort på. Belen Asri reflekterer rundt hvordan aktivisere ungdom. Hun er Festivalskolerektor ved aktivitetshuset Volt i Lørenskog, som står bak Revoltfestivalen, som går av stabelen lørdag 25. august.

Belen Asri
Belen Asri – festivalskolerektor ved Aktivitetshuset Volt i Lørenskog – Bilde: Akks.no
– Eneste i sitt slag

– Vi pleier å si at Revoltfestivalen er en festival av, for og med ungdom. Vi liker å si at vi driver Norges eneste helårsfestivalskole. Vi involverer ungdom fra starten i prosessen. De bestemmer alt fra den visuelle profilen, hvilke verdier vi skal stå for, hvem vi skal booke, festivalområdet sitt utseende og de får også kurs innenfor flere felt i kulturbransjen, forteller Asri.

Vil støtte lokalsamfunnet

– I år så ønsker vi å fronte Lørenskog, og Lørenskog sine talenter mest mulig, forklarer Basri. På programmet står blant annet hip-hop duoen Snow Boyz, som har skapt bølger i musikkverdenen siste året, i tillegg til flere lokale artister. Det blir også skatekonkurranse med norgesmester Michael Sommer, Lørenskog skolekorps stiller opp og det samme gjør Lørenskog Musikalteater. Lokale kafeer er også på plass med servering.

Se arrangementet på Facebook her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.