Elisabeth vant 100.000 kr!

Radio Metro25. januar 20224min0
diggo dama croppet

Elisabeth fra Drammen har ikke alltid hatt vinnerlykke, men i går vant hun den store jackpoten på hele 100.000 kroner! Hun forteller at etter at hun begynte å spille Diggo har hun begynt å vinne. Nå har hun sluttet med Lotto og spiller Diggo i stedet.

Spill Diggo hver tirsdag og torsdag.

Elisabeth har spilt Diggo noen ganger, og synes det er morsomt. Noen tusen-lapper har hun vunnet også. Hun trodde likevel at den store jackpoten skulle være vanskeligere å vinne enn hva den var.

Har du hatt vinnerlykke før?

– Nei, egentlig ikke, men etter at jeg begynte å spille Diggo har jeg vunnet litt noen ganger. Det er bare på Diggo jeg har litt vinnerlykke da. Jeg har jo sett at det er jackpot og har tenkt at det er jo sånt som egentlig er vanskelig å vinne, men dere har jo ikke hatt den i så mange uker før jeg tok den, ler Elisabeth.

Jackpoten hadde bare vært på 100.000 kroner i to uker før Elisabeth vant.

Det er lett å vinne på Diggo?

– Ja, jeg har sluttet å tippe Lotto, jeg. Har gått over til Diggo isteden, forteller Elisabeth.

Hvordan føles det å vinne 100.000 kroner?

Det kan ikke helt beskrives. Jeg vinner sjelden, og jeg trodde ikke det var sant med en gang, men så stod det jo på skjermen «Hurra! Du har vunnet jackpoten!», sier Elisabeth.

Pengene kommer godt med

Elisabeth, som til daglig jobber som taxisjåfør, var på vakt hjemme da hun bestemte seg for å kjøpe en bong til kveldens spill. Det gjorde hun lurt i. På kveldens andre spill på Radio Metro Sørlandet kunne hun glede seg over å vinne Diggos aller første jackpot.

– Jeg løp inn på rommet til guttungen og ropte «Jeg vant 100.000 kroner!».

Er det fare for at du må dele med ham, da?

– Ja, han hintet om Vipps-nummeret sitt. Så det spørs om at jeg må sett over litt når pengene er på konto.

Har du drømt litt om hva du skal bruke pengene på?

– Det er jo januar og en liten stund til neste lønning nå etter jul, så det kommer veldig godt med. Det var en veldig fin tid å vinne på!

Vil du anbefale andre å teste ut Diggo?

– Ja, det er jo litt spennende! Det var som i går da jeg hadde vunnet og tenkte «nei nå spiller jeg ikke mer», men så slang jeg inn en på neste spill også, sier Elisabeth og ler.

 

Vi gratulerer Elisabeth med gevinsten og takker for innsatsen!

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.