– Du kan knapt finne noe bedre eller morsommere

Linda Holzerland17. mars 20194min0
the good fight 3

Helgen er igjen kommet, og om vi er heldig kommer også våren. Pål Nordseth fra Filter Film & TV feirer med å gi deg ukens streamingtips.

After Life, Netflix
after life ricky
Ricky Gervais imponerer Pål Nordseth med sin nyeste serie

– After Life er den nye serien fra britisk komiker Ricky Gervais. Kjenner du igjen det navnet, vet sikkert mange allerede om du skal se den, eller om du absolutt IKKE skal det, begynner serieentusiasten.

– Men er du verken fan av den britiske komikeren eller blant dem som har ham langt oppi halsen, bør du vite at selv om«After Life» er så mørkt som mainstream underholdning kan bli, er dette en serie der Gervais også retter et kritisk blikk på den kyniske verdensanskuelsen han tidvis selv har vært en eksponent for.

– 57-åringen spiller en mann som har blitt enkemann i ung alder, mistet enhver motivasjon for å se menneskeheten i et gunstig lys, og bestemt seg for å gjøre denne misantropien til en styrke. Det ved å leve resten av livet på komplett og kompromissløst vis. Han sier akkurat det han mener og gjør akkurat det han vil, uansett hva konsekvensene måtte være.

– Det kan jo høres ut som en forlokkende idé, men her lærer vi etterhvert at en ærlig drittsekk fortsatt er en drittsekk. Og drittsekkoppførsel har konsekvenser, i hvert fall i denne serien. Lettfordøyelig og morro, konkluderer Nordseth.

Se serien her

The Good Fight, HBO
the good fight 2
The Good Fight er en spinoffserie fra The Good Wife, og i følge Nordseth topper den originalen

– Tredje sesong av denne briljante advokatserien hadde premiere torsdag, og for et halleluja av et gjensyn det er. Er du ute etter underholdning som lar deg flykte fra virkeligheten en stakket stund får du lete videre, men vil du se noe som virkelig er koplet på samtiden du lever i kan du knapt finne noe bedre. Eller morsommere!

– The Good Fight er en spinoff fra den utmerkede dramaserien The Good Wife, som mange utviklet et lidenskapelig forhold til mellom 2009 og 2016, men nå tror jeg vi har et nytt eksempel på at etterfølgeren overgår originalen, konstaterer Nordseth.

– Ikke minst digger jeg hvordan de klarer å lage en serie som så til de grader tar pulsen på samtiden. Fra skandaler rundt den amerikanske presidenten til onlinekultur og metoo-bevegelsen. Her går det åpenbart kort tid fra manus til ferdigstillelse, uten at det på noe vis går ut over kvaliteten. Nevnte jeg at serien også har humor?

Se serien her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.