Deumeland årets spiller av spillerne

Radio Metro1. januar 20192min0
Da Start-spillerne skulle kåre årets spiller i 2018, så var det liten tvil om hvem som fortjente den tittelen. Han fikk over halvparten av stemmene fra sine lagkamerater. – Jeg må takke lagkameratene mine som har stemt på meg. Det er en stor ære. Det føles bra at lagkameratene dine setter pris på innsatsen du […]

Da Start-spillerne skulle kåre årets spiller i 2018, så var det liten tvil om hvem som fortjente den tittelen. Han fikk over halvparten av stemmene fra sine lagkamerater.

– Jeg må takke lagkameratene mine som har stemt på meg. Det er en stor ære. Det føles bra at lagkameratene dine setter pris på innsatsen du gjør, sier Jonas Deumeland til IK Starts nettside.

Tyskeren ble hentet inn etter at Håkon Opdal pådro seg en skade under oppvarmingen til kampen mot Vålerenga i april og hadde ikke spilt førstelagsfotball på flere år. Derfor var det mange som stilte spørsmål ved hvor god Deumeland faktisk var.

Han signerte en langtidskontrakt med Start i høst og ser frem til å kunne hjelpe klubben med å rykke rett opp til Eliteserien igjen.

– Start er en klubb med stort potensial. I 2018 var vi et ungt og urutinert lag, som var nye i Eliteserien. Det tok oss en stund å «finne oss selv», og det kostet oss mange viktige poeng i starten av sesongen. Jeg er sikker på at vi, med hardt arbeid, kan rykke opp i igjen til Eliteserien, og etablere oss der.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.