Dette synet møtte forbipasserende i Brumunddal

Den første apriluken er snart over, og som alltid har reporter Johannes samlet de morsomste nyhetssakene som du kanskje gikk glipp av. God fornøyelse!

Skremmende aprilspøk

Noen ganger er aprilspøker så merkelige at de virker sanne. Det var nok flere som først som ble sjokkert da Orkdal Lensmannskontor postet på sin Facebook at det var en feil med lasermåleren deres. Den var innstilt på miles per hour og ikke kilometer i timen, så alle som hadde fått bot den siste tiden fikk en oppjustert regning i posten. Heldigvis skjønte de fleste at det var en spøk før det tok helt av.

Arresterte siktet mann – kun iført ett håndkle
Det var i en slik sauna politimannen bare skulle slappe litt av denne uken – Bilde: Illustrasjon

Denne uken meldte SVT om en politimann som var i sin egen verden i en badstue, og i utgangspunktet ikke skulle på jobb. Det var helt til han møtte øynene til et kjent fjes. En ettersøkt kriminell politiet ville ha bak lås og slå. Betjenten tok saken i egne hender, og med et badehåndkle som uniform arresterte han den mistenkte. Han ble rett og slett tatt med buksen nede.

Les den originale saken her

Naken mann i løypa
Dette synet skapte reaksjoner i Brumundløypa denne tirsdagen – Bilde: Privat

Det er mye nakenhet i nyhetsbildet denne uken. Tirsdag meldte Hamar Arbeiderblad om en mann som stavet seg gjennom Brumundløypa, med bare luer, hansker og en rumpetaske for å holde seg varm. Mannen ble fotografert av et øyevitne, og flere har påpekt den matchende blåfargen skiløperen har valgt.

Les hele saken her


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.