Dette må du sjekke ved overtakelsen av ny bolig

Aksell26. februar 20191min0
Du har skrevet kontrakt, og overtakelsen av ny bolig er avtalt. Du gleder deg til å motta nøkler, og til å få ny adresse, men det er viktig at du sjekker at alt er i orden, og at alt i boligen er som avtalt i kontrakten. Når du overtar ny bolig, så kan det være […]

Du har skrevet kontrakt, og overtakelsen av ny bolig er avtalt. Du gleder deg til å motta nøkler, og til å få ny adresse, men det er viktig at du sjekker at alt er i orden, og at alt i boligen er som avtalt i kontrakten.

Når du overtar ny bolig, så kan det være godt å forberede seg litt på hva du skal se etter, og spørre om. På overtakelsen skal du se etter at alt i boligen er som avtalt i kontrakten. Det er ikke dagen for å se etter feil og mangler, det skulle du ha gjort på visningen og før du gikk inn i budrunden. På overtagelsen skal du sjekke at du overtar boligen slik det er avtalt i kjøpekontrakten dere har skrevet under på kontraktsmøtet i forkant. Jøran Flakk ved DNB Eiendom sier at dagen er en dag fylt av forventninger og spenning.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.