Det våres i gartneriet til parkvesenet

Radio Metro19. februar 20191min0
Vi er lei vinter. Vi er lei snø, glatte veier, slaps og regn. Nå lengter vi til vår her i sør. Noen har allerede kjent på vårfølelsen, og det er de ansatte ved parkvesenets gartneri i Kristiansand. I drivhuset spirer og gror det, og et par stemorblomster har allerede kommet i blomst. De må ha […]

Vi er lei vinter. Vi er lei snø, glatte veier, slaps og regn. Nå lengter vi til vår her i sør. Noen har allerede kjent på vårfølelsen, og det er de ansatte ved parkvesenets gartneri i Kristiansand. I drivhuset spirer og gror det, og et par stemorblomster har allerede kommet i blomst.

De må ha den beste jobben akkurat nå, de ansatte i parkvesenets gartneri på Lund i Kristiansand. Ved gartneriet spirer og gror det, og de ansatte kjenner på vårfølelsen hver eneste dag nå fremover. 1.vårtegn er et par stemorsblomster som allerede har kommet i blomst. Jeanette Büsing er nestleder i gartneriet til parkvesenet i Kristiansand kommune, og hun synes det er utrolig godt å kjenne på at våren er på vei, i alle fall i gartneriet.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.