Det tømmes for brodder på glatte dager

Radio Metro13. februar 20191min0
Flere butikker opplevde det forrige uke. Når Sørlandet får speilglatte veier og gater, da tømmer vi butikkene for brodder og piggsko. Få er føre var. Det er først når glatta inntreffer at brodder kjøpes. Vi lærer aldri. Vi blir tatt på senga hver vinter. Selv om vi burde være klar over at en Sørlandsvinter inneholder […]

Flere butikker opplevde det forrige uke. Når Sørlandet får speilglatte veier og gater, da tømmer vi butikkene for brodder og piggsko. Få er føre var. Det er først når glatta inntreffer at brodder kjøpes. Vi lærer aldri.

Vi blir tatt på senga hver vinter. Selv om vi burde være klar over at en Sørlandsvinter inneholder mange speilglatte dager, så er vi sjeldent føre var når det kommer til å kjøpe oss brodder. Forrige uke var speilglatt på store deler av Sørlandet, og mange hadde problemer med å holde seg på beina. På sånne dager, så tømmes butikker for brodder og piggsko. Piggsko er det i år flere og flere som kjøper, spesielt mange menn har denne vinteren anskaffet seg piggsko. Marianne Svendsen er innehaver og daglig leder av Enklere Liv i Kristiansand, og hun har virkelig merket at det har vært glatt på Sørlandet.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.