Det salutteres igjen fra Odderøya

Radio Metro21. februar 20191min0
KL.12 i dag ble det igjen saluttert fra Odderøya. Det begynner å bli en stund siden sist det ble saluttert på høytidsdager, men i dag på HM Kong Haralds fødselsdag, så ble salutten igjen avfyrt på Lasaretthøyden på Odderøya. Siden 7.juni 2018, så har det ikke vært saluttert fra Lasaretthøyden på Odderøya på høytidsdager.  Men fra […]

KL.12 i dag ble det igjen saluttert fra Odderøya. Det begynner å bli en stund siden sist det ble saluttert på høytidsdager, men i dag på HM Kong Haralds fødselsdag, så ble salutten igjen avfyrt på Lasaretthøyden på Odderøya.

Siden 7.juni 2018, så har det ikke vært saluttert fra Lasaretthøyden på Odderøya på høytidsdager.  Men fra i dag av så vil man igjen høre saluttering. Etter at Forsvaret bestemte seg for å legge ned salutteringen, så har det blitt jobbet hardt for å få dette på plass igjen. Forsvaret var ikke interessert, og man fikk ikke gehør hos politikerne. Resultatet ble at Kristiansand Kommune nå har gått inn og sponset fire salutteringer, og den første, den gikk av i dag.

 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.