Det beste året i livet

Radio Metro7. februar 20191min0
Det er ulike grunner til at stadig flere søker seg til landets folkehøyskoler. Mange unge har kjent på karakterpress etter videregående, mange vet ikke hva de ønsker å utdanne seg til, og da kan ofte et år på folkehøyskole være et friår for å gjøre helt andre ting mens man staker ut veien videre. Stadig flere […]

Det er ulike grunner til at stadig flere søker seg til landets folkehøyskoler. Mange unge har kjent på karakterpress etter videregående, mange vet ikke hva de ønsker å utdanne seg til, og da kan ofte et år på folkehøyskole være et friår for å gjøre helt andre ting mens man staker ut veien videre.

Stadig flere unge tar et år på folkehøyskole. Mange kjenner at de trenger et år hvor man fokusere på helt andre ting enn studier, og karakterer. For mange er året på folkehøyskole et pusterom før man tar fatt på videre studier. Victoria Maria Berg og Espen Warat Lien Stegerød er begge elever ved Kristiansand Folkehøyskole, og både Victoria og Espen tok året på folkehøyskole fordi de var usikre på veien videre.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.