Det begynte med en tur i strandkanten

Radio Metro12. mars 20191min0
Familien Andersson har alltid vært opptatt av miljø. De spiser økologisk mat, og gjør sin del av det myndigheten ønsker at vi skal gjøre for miljøet. Det store søppelproblemet som faktisk eksisterer, det ante de lite om før de under en tur med hundene begynte å se litt nærmere på søppel som lå i strandkanten. […]

Familien Andersson har alltid vært opptatt av miljø. De spiser økologisk mat, og gjør sin del av det myndigheten ønsker at vi skal gjøre for miljøet. Det store søppelproblemet som faktisk eksisterer, det ante de lite om før de under en tur med hundene begynte å se litt nærmere på søppel som lå i strandkanten. De sjokkerende funnene gjorde at familien ønsket å ta tak, og startet organisasjonen Minusplast.

En tur i strandkanten gjorde at familien Andersson startet organisasjonen Minusplast. Sjokket over mengder med søppel gjorde at de ønsket å gjøre sitt for en renere natur. Forrige helg plukket en gjeng på 9 stk hele 50 kg med søppel. Alle kan gjøre noe mener familien, og man kan starte med og ikke kaste søppel i naturen. Organisasjonen håper nå at flere vil bli med å plukke søppel.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.